Finančné deriváty ako predmet účtovníctva podnikateľov - Šlosárová, Anna
Definícia finančného nástroja a jej analýza. Finančné záväzky. Definícia derivátu a jej analýza. Členenie derivátov podľa rôznych hľadísk. Oceňovanie derivátov. Všeobecné zásady účtovania derivátov.