Transformácia účtovnej sústavy z jednoduchého účtovníctva na podvojné účtovníctvo - Mintál, Ján
Právna úprava prechodu z JÚ na PÚ. Nevyhnutné kroky uskutočnené pre prechodom z JÚ na PÚ. Prechod z JÚ na PÚ z pohľadu zákona o dani z príjmov. Ilustračné príklady.