Výskumná úloha VEGA: Aktuárske modely v oblasti penzijného a nemocenského poistenia - Peller, František
Stručná informácia o stave riešenia projektu VEGA č. 1/1264/04 Aktuárske modely v oblasti penzijného a nemocenského poistenia v poslednom roku riešenia tejto výskumnej úlohy. Kvantitatívne hodnotenie od roku 2004 doteraz.