Řízení bezpečnosti informačních systémů - Doucek, Petr
Problematika bezpečnosti informačných systémov a informačných a komunikačných tedchnológi(IS/ICT). vymedzenie bezpečnosti IS/ICT. Zavádzanie systému riadenia bezpečnosti IS/ICT v organizácii. Bezpečnostná politika. Analýza rizík pri budovaní systému riadenia bezpečnosti IS/ICT. Realizácia bezpečnosti. Kontrola bezpečnosti a audit.