Marketing agropotravinárskej firmy MECOM Humenné - Polák, Matej
Uplatňovanie marketingu v agropotravinárskej firme MECOM , a.s. Humenné, ktorá patrí medzi významných producentov mäsových výrobkov na Slovensku. Špecifiká marketingu v agropotravinárstve. Marketingové prostredie agropotravinárskeho trhu. Charakteristika a vývoj podniku MECOM Humenné. Hodnotenie celkovej finančnej situácie podniku. Ukazovatele likvidity, aktivity, zadlženosti, rentability. SWOT analýza podniku.