Zmeny v nemocenskom poistení - Kupkovičová, Simona
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Započítanie obdobia nemocenského poistenia na účely splnenia podmienky 270 dní nemocenského poistenia. Započítanie obdobia prerušenia povinného nemocenského poistenia pre čerpanie rodičovskej dovolenky, prípadne na nárok na rodičovský príspevok do obdobia 270 dní. Určovanie rozhodujúceho obdobia na zistenie denného vymeriavacieho základu. Pravdepodobný denný vymeriavací základ na určenie výšky nemocenskej dávky. Identifikačné číslo sociálneho zabezpečenia.