Problematika rizika investičných projektov - Institoris, Juraj
Oblasť teórie rizika vo finančnom investovaní a porovnávanie najpoužívanejších spôsobov jeho kvantifikovania a eliminácie používaných vo vyspelých ekonomikách. Základné charakteristky na vyčíslenie očakávaného zisku i rizika z investovania a z nich vyplývajúce pravidlá vyhodnocovania investičných projektov. Teória rizika v súvislosti s funkciou užitočnosti. Stručná informácia o príspevku autora na seminári.