Zmeny v dôchodkovom poistení - Záthurecká, Eva
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Prechodné ustanovenia k úpravám účinným od 1.8.2006. Prepočítanie starobného dôchodku, ktorého suma bola určená podľa predpisov účinných do 31.12.2003. Zvýšenie starobného dôchodku priznaného podľa predpisov účinných pred 1. januárom 2004 za obdobie dôchodkového poistenia získané po splnení podmienok nároku na dôchodok. Nové posúdenie invalidity. Zmeny týkajúce sa vdovského, vdoveckého a sirotského dôchodku. Príplatok k dôchodku priznanému v rámci súdnej a mimosúdnej rehabilitácie. Všeobecne o nároku na dôchodok.