Investičná politika životnej poisťovne - Sakálová, Katarína, 1955-
Stručná informácia o príspevku prednesenom na seminári (Virt, 2006), ktorej predmetom je problematika investovania životnej poisťovne do aktív. Typy aktív, do ktorých môže životná poisťovňa investovať, vlastnosti aktív - priemerný výnos, jeho kolísavosť, kapitálová bezpečnosť a likvidita aktíva. Základné faktory, ktoré ovplyvňujú životnú poisťovňu pri výbere aktív. Situácia v oblasti investícií poisťovní na poistnom trhu v zahraničí.