Aproximácia pravdepodobnosti krachu v nekonečnom časovom horizonte - Strešňáková, Anna, 1976-
Stručná informácia o príspevku prednesenom na seminári (Virt, 2006) o numerickom vyhodnocovaní rozdelenia celkového poistného plnenia za použitia Vollterovej integrálnej rovnice.