Analýza súčasných problémov v zdravotníctve - Škrovánková, Lea, 1954-
Analýza súčasnej situácie v zdravotnom a nemocenskom poistení. Niektoré možnosti využitia poistno-matematických metód v tejto oblasti. Stručná informácia o príspevku prednesenom na seminári (Virt, 2006).