Platnost Coaseho teorému - některé kritické poznámky - Marval, Jindřich
Teoretické vymedzenie externalít. Definícia Coaseho vety. Rozlíšenie utopených a neutopených nákladov. Riešenie pri rozlíšení ekonomických a účtovných veličín. Ilustračné príklady.