Zahraniční pomoc a domácí akumulace kapitálu - Juroška, Martin
Stručný historický pohľad na vznik systému medzinárodnej pomoci. Paradigma medzinárodnej hospodárskej pomoci. Hospodárska pomoc a substitúcia medzi investíciami a spotrebou.