Pojetí majetku v islámském právu - Meese, Alexander
Rozlišovanie predmetu vlastníctva v islamskom práve. Vlastníctvo a vlastnenie. Zmluva o bezpečnosti zástavy. Nehnuteľnostné právo. Právo na spoločné užívanie.