Lacné teplo rastie na plantážach - Haluza, Ivan
Na Slovensku sa pomaly začínajú objavovať plantáže rýchlorastúcich drevín vhodných na spaľovanie v teplárňach - tzv. biznis s energetickým drevom. Takéto plantáže sú v EÚ bežné, zemný plyn je drahý a uhlie znečisťuje. Prvé projekty zakladania plantáží na Slovensku sa rozbehli začiatkom jari. Zakladanie plantáží a problémy s ekológmi.