Aká je budúcnosť hospodárskej diplomacie? - Csabay, Marek
Pojem hospodárska diplomacia. Medzinárodné ekonomické prostredie charakterizované globalizáciou. Nové informačné a komunikačné technológie. Budúci vývoj hospodárskej diplomacie.