Priemyselné a obchodné komory SRN - príklad odbúravania byrokracie štátneho aparátu - Cvičelová, Ľubica
Fungovanie nemeckých priemyselných a obchodných komôr ako príklad odbúravania byrokracie štátneho aparátu v kontexte vzniku Nemecko-slovenskej priemyselnej a obchodnej komory.