Desatoro získavania trvalých zákazníkov - Bartl, Jaroslav
Každá dobre prosperujúca firma si vytvára, stále buduje a dopĺňa svoju zákaznícku základňu. Článok prináša desať bodov ako to robiť čo najlepšie.