Nemecká spolková republika ako sa orientovať, kde hľadať pred vstupom na zahraničný trh - Novoveská, Saša
Stručné teritoriálne informácie, adresy zastupiteľstiev, sviatky, úradné hodiny a predajný čas. Miestne zvyklosti. Ekonomické a obchodné informácie. Dôležité odvetvia. Štatistiky, trendy. Legislatíva, dane, poplatky. Distribučné a predajné kanály. Veľtrhy a výstavy. Obchodné príležitosti. Dôležité adresy a www stránky.