Public affairs a lobing - súčasť podnikateľského prostredia - Fecko, Peter
Vplyv vstupu Slovenska do EÚ na mnohé oblasti praxe u nás - aj na public relations. V súčasnom podnikateľskom prostredí je oblasť public affairs pre firmy nevyhnutnosťou. Public affairs a jeho charakterizácia. Na Slovensku sa začína vytvárať štandardná prax public affairs a lobingu - je to dané vstupom nadnárodných spoločností na Slovensko a ich záujmom vyvíjať aktivity v tejto oblasti.