Sankce podle zákona o účetnictví - Hruška, Vladimír
Sankcie v prípade neplnenia si legislatívnych povinností účtovných pracovníkov, podnikateľov či spoločníkov. Sankcie vyplývajúce zo zákona o účtovníctve. Pokuty uložené za porušenie povinností uložených účtovnej jednotke.