Novinky a aktuální procesy v Mezinárodních standardech účetního výkaznictví - Vašek, Libor
Krátke priblíženie návrhu novelizácie IAS 23 - Výpožičné náklady (borrowing costs), ktorý predložila IASB. Zdôraznenie zmien oproti aktuálnej platnej úprave. Aplikácia vyplývajúcich pravidiel prostredníctvom dvoch príkladov: 1. Financovanie výstavby dlhodobého aktíva z účelových zdrojov (IAS 23.15). 2. Financovanie výstavby dlhodobého aktíva zo všeobecných zdrojov (IAS 23.17).