Divergence v rozvoji konfesního práva v České republice a na Slovensku od roku 1993 - Přibyl, Stanislav
Rozdielnosť vývoja legislatívnej a zmluvnej právnej úpravy, týkajúcej sa cirkvi a náboženských spoločností na Slovensku a v Českej republike. Prístup nových subjektov medzi štátom uznanej cirkvi a náboženskej spoločnosti. Otázky financovania cirkvi a nábeženských spoločností. Zmluvné právo medzi štátom a cirkvou.