Zistite, ktorých 50 percent je správnych - Lesay, Juraj
Snaha zistiť, ktoré finančné prostriedky investované do marketingovej komunikácie boli naozaj efektívne a zmysluplné a ktoré naopak nepriniesli požadovaný výsledok. Jednoduchý vzorec, ktorý pomôže firmám pri vyhodnocovaní marketingových a predajných nákladov. Ako ho využiť v praxi.