Nedajte si ukradnúť dušu - Hinková-Dibarborová, Andrea
Boj proti falzifikátom nemožno podceňovať. Spoliehať sa len na legislatívu a represívne orgány nestačí. Svoje značky si musia firmy strážiť aj vo vlastnej réžii. Príkladom môže byť nemecká spoločnosť Henkel. Konfiškácia falzifikátov podľa krajín pôvodu. Najväčšie problémy majú Ázia a Rusko.