Bankové úverové zmluvy podľa anglického práva - Chovancová, Katarína
Problematika anglických úverových zmlúv. Priblíženie súčasného statis quo uvedených zmlúv v Slovenskej republike. Definovanie banky v anglickom právnom systéme. Stručná charakteristika základných prameňov anglického bankového práva. Základný mechanizmus poskytnutia bankového úveru v Spojenom kráľovstve.