Riadenie konsolidovaného rizika poznania klienta - Dumitrescu, Ion-Bogdan
Zásadné elementy, ktoré sú nevyhnutné pre dôkladný program poznania klienta. Globálny proces pre riadenie rizika poznania klienta. Postup akceptácie a identifikácie klienta. Zdieľanie informácií v rámci bankovej skupiny. Úloha bankového dohľadu. Právne prekážky. Zmiešané finančné skupiny.