Offshoring IT: přínosy a rizika
Offshoring ako nový jav, ktorý sa vyvinul z konvenčných praktík medzinárodného obchodovania a klasického outsourcingu. Prínosy offshoringu. Hodnotenie ich významu. Hlavné riziká offshoringu.