Od wellness k selfness - Kamešová, Nataša
Vymedzenie pojmu wellness. Druhá vlna wellness. Schopnosti, resp. kompenzácia selfness. Selfness trend. Typológia ľudí, ktorí túžia po väčšej životnej spokojnosti a pohode.