Slnečná elektrina a perspektívy jej výroby na Slovensku - Šúri, Marcel
Zhodnotenie potenciálu fotovoltiky na Slovensku v kontexte svetového vývoja. Poukázanie na environmentálne a socioekonomické aspekty jej využitia. Fotovoltika ako súbor technológií, ktoré s využitím polovodičových materiálov premieňajú slnečné svetlo na elektrinu. Potenciál výroby slnečnej elektriny na Slovensku. Environmentálne vplyvy. Socioekonomické aspekty. SWOT analýza využitia fotovoltickej technológie na Slovensku.