Miestne dane vo vybraných štátoch OECD a daň z nehnuteľností v SR od roku 2005 - Schultzová, Anna
Rozpočtové určenie dane z nehnuteľností vo vybraných krajinách EÚ. Miestne dane v Nemecku, Francúzsku, Taliansku a Kanade. Skúsenosti s uplatňovaním dane z nehnuteľností v SR po roku 2004.