Financovanie inovácií rizikovým kapitálom - Bačišin, Vladimír
Vývoj rizikového investovania do inovácií. Hlavné príčiny záujmu o investovanie. Silné osobnosti v oblasti podnikania s rizikovým kapitálom. Rizikoví investori. Prvé firmy s rizikovým kapitálom. Rizikový kapitál v USA a v Európe.