Hodnotové investovanie - Križian, Daniel
Základná investičná filozofia. Aspekty, ktorými sa zaoberajú teórie kapitálových trhov. Základné školy oceňovania cenných papierov. Fundamentalisti. Technici. Zástancovia efektívneho trhu. Investičné stratégie. Definícia hodnoty firmy. Ukazovatele hodnoty firmy. Ukazovateľ ROIC - návratnosť na investovaný kapitál. Výhody a obmedzenia ROIC. Ukazovateľ ROE - návratnosť na vlastné imanie. Výhody oproti ROIC. Definícia hodnotového investovania. Metódy hodnotového investovania.