Finančné trhy pre začiatočníkov - Pilch, Ctibor, 1957-
Obsahové vymedzenie pojmu factoring. Factoringová zmluva. Funkcie factoringu. Obsah nákladov factoringu. Typy factoringu. Príklad na výpočet factoringu. Pojem forfaiting. Náklady forfaitingu. Odlišnosť od factoringu. Príklad na výpočet diskontných úrokov pri forfaitingu.