Aktuálna organizácia cestovného ruchu vo verejnom sektore na Slovensku - Mišúnová, Ema
Cestovný ruch - spoločná úloha verejného a súkromného sektora. Národná úroveň organizácie cestovného ruchu v SR. Miestna a regionálna úroveň organizácie cestovného ruchu V SR.