Dopad decentralizácie verejnej správy na demografickú štruktúru sídiel v SR - Vlčková, Viera
Regionálne rozdiely na území Slovenska. Zmena sídelnej štruktúry po roku 1990. Demografické problémy v sídelnej štruktúre Banskobystrického kraja. Decentralizácia verejnej správy - ďalšie možnosti pre obyvateľstvo v regiónoch, mestách a dedinách.