Zabezpečenie dane a zrážková daň vo vzťahu k zahraničiu s príkladmi - Borčíková, Jana
Spravovanie dane u zahraničných daňovníkov s obmedzenou daňovou povinnosťou. Zabezpečenie dane pri zdroji - týmto spôsobom sa zabezpečí, že daňová povinnosť týchto subjektov bude splnená v štáte, bude splnená v štáte, kde majú príjmy podliehajúce dani svoj zdroj. Zrážková daň. Zabezpečenie dane. odvod dane. Prehľad sadzieb dane podľa príslušných zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia. Praktické príklady.