Príjmy z podnikania, z inej samostatnej zárobkovej činnosti a prenájmu: daňové výdavky - Jarinkovičová, Valéria
Odpisy hmotného alebo nehmotného majetku. Zostatková cena hmotného alebo nehmotného majetku. Výdavky, ktoré je daňovník povinný uhradiť. Tvorba rezerv a opravných položiek.