Zdaňovanie príjmov z predaja nehnuteľností v roku 2006 s príkladmi - Lešková, Marta
Zdaňovanie príjmov z predaja nehnuteľností v roku 2006. Nadobudnutie a predaj nehnuteľnosti. Podmienky oslobodenia dosiahnutého príjmu z predaja newhnuteľnosti od dane z príjmov. Príjem z predaja nehnuteľnosti na chádzajúcej sa na území SR daňovníkovi s obmedzenou daňovou povinnosťou, ktorý je rezidentom iného štátu. Praktické príklady.