Spoločenstvo vlastníkov bytov a nebytových priestorov z hľadiska dane z príjmov - Vanková, Lucia
Spoločenstvá vlastníkov bytov a nebytových priestorov ako špecifická forma právnickej osoby definované v zákone č. 182/1993 Z.z. o vlastníctve bytov a nebytových priestorov v znení neskorších zákonov. Zdaňovanie spoločenstiev vlastníkov bytov a nebytových priestorov daňou z príjmov. Vznik spoločenstva. Práva a povinnosti spoločenstva. Tvorba a použitie fondu prevádzky, údržba a opráv. Orgány spoločenstva. vedenie účtovníctva. Daň z príjmov. Registračná povinnosť. Zdaňovanie príjmov spoločenstva.