Vývoj poistenia zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla - Dobročanová, Denisa
Historický vývoj poistenia zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla v Slovenskej republike. Podstata zákona 381/2001 Z.z. o poistení zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla v znení neskorších predpisov. Rozdiely medzi základným a zmluvným poistením.