Príručka kvality, audity a certifikácie - Mateides, Alexander
Príručka kvality, audity a certifikácie. Zostavenie príručky kvality podľa STN EN ISO 9001:2001. Kontrolný zoznam tvorby systému manažérstva kvality. Detailne zostavených 18 nadväzných krokov budovania systému manažérstva kvality a jeho dokumentácie. Audity, druhy auditov. Zásady auditovania. Certifikácie. Certifikácia systémov kvality. Konzultačný dotazník na vykonanie auditu. Certifikácia výrobkov. Certifikácia personálu. Akreditácia certifikačných organizácií. Slovenská národná akreditačná služba a jej štruktúra.