Hedgeové fondy - Stanovský, Zdeněk
Pojem hedgeové fondy. Stratégia a ciele. Podoby hedgeových fondov. Zásadné rozdiely medzi hedgeovými fondami a tradičnými investičnými fondami. Investičná stratégia a ciele. Zdroje výnosov a rizika. Kultúra hedgeových fondov. Obchodné vzťahy. Likvidita a marketing. Poplatky a zdanenie. Výnosy a náklady hedgeových fondov.