Finančné trhy pre začiatočníkov - Pilch, Ctibor, 1957-
Leasing ako osobitná forma získavania a financovania tovaru. Princíp leasingu. Operatívny leasing. Finančný leasing. Charakteristické črty finančného leasingu. Leasingové operácie. Uzatvorenie leasingovej zmluvy. Výhody a nevýhody leasingu. Príklad na podmienky leasingu v leasingovej spoločnosti. Príklad na podklady, ktoré musí žiadateľ o leasing predložiť.