Konkurenčná schopnosť a kapitálová vybavenosť slovenského poľnohospodárstva po vstupe do EÚ - Grznár, Miroslav
Kapitálová vybavenosť slovenského poľnohospodárstva a poľnohospodárskych podnikov v kontexte so vstupom SR do EÚ a nutnosť zvyšovania konkurenčnej schopnosti agrosektora. Monitorovanie vývoja kapitálovej vybavenosti odvetvia, komparácia jeho úrovne s krajinami EÚ a analýza prístupu podnikov k vybavenosti fixným kapitálom a k jeho využívaniu v súbore podnikov v kukuričnej oblasti v roku 2004. Zhodnotenie zdrojov kapitálového rozvoja podnikov.