Dopredu spiatočkou - Krčmáriková, Lea
Dôveryhodnosť súdov sa za posledné tri roky zvýšila zhruba o jedenásť percent. Nový minister spravodlivosti Štefan Harabin pripravuje zmeny v súdnictve. Problémy súdnictva, napr. úplatkárstvo, chce riešiť kvantitou, zvýšením počtu sudcov, čo však podľa odborníkov problémy v súdnictve nevyrieši. Problém Špeciálneho súdu. Návrat k starým "praktikám".