Trendy v retailovém bankovnictví střední a východní Evropy
Premeny v oblasti bankovníctva v strednej a východnej Európe, ktoré sa udialy v období posledných desiatich rokov. Premeny pokračujú rýchlejšie než v iných častiach sveta, zvlášť v súvislosti s fúziami a akvizíciami. Počet bankových klientov v kjednotlivých krajinách SVE. Trendy v retailovom bankovníctve SVE.