Účinná a efektivní ochrana spotřebitele stále chybí - Prouza, Tomáš
Hodnotenie úrovne ochrany spotrebiteľa na finnančnom trhu v Českej republike. Šesť princípov dobre fungujúceho systému ochrany spotrebiteľa. Výsledky hodnotenia, ktorí zverejnila Svetová banka.