Životní pojištění čeká na sociální reformy - Svoboda, Karel
V roku 2005 vykázalo životné poistenie v Českej republike nižší prírastok predpísaného poistného než poistenie neživotné. Poistný trh v ČR. Tempo rastu poistného trhu v ČR. Reálny rast predpísaného poistného životného poistenia. Životné poistenie a stimuly pre rast. Zahraničné investície a predpísané poistné.