Dopravná politika a užívatelia cestných komunikácií - Kuzmová, Mária
Základné ciele dopravnej politiky, ako aj základné a špecifické stratégie dopravnej politiky. Článok popisuje aj charakteristiky a potreby rôznych skupín užívateľov cestných komunikácií, pričom identifikuje typy užívateľov dopravy, ktorým treba venovať zvláštnu pozornosť v procese prideľovania priority pri definovaní novej dopravnej politiky.